Glas in lood Leiden

Veel huizen die gebouwd zijn voor de jaren vijftig hebben klassieke glas in lood ramen, die voor een authentieke uitstraling zorgen. Omdat dit oude glas in lood vaak alweer een aantal jaren mee gaat, ontstaat er vaak schade: breuken in de loodstrippen, sterren in de kleine ruitjes of het verzakken van hele ramen door ouderdom of houtrot. Kampt u met een kapot glas in lood raam dat al lang ergernissen veroorzaakt? Onze glaszetters kunnen u helpen uw huis weer in oude glorie te herstellen. Wij combineren gedegen vakmanschap met moderne materialen. Een combinatie die garant staat voor een uitstekend eindresultaat!

Glas in lood op maat

Naast de reparatie verzorgen wij ook de ontwikkeling van glas in lood ramen. Dit is echt een vak apart, dat onze glasspecialisten als geen ander beheersen! De wensen op het gebied van glas en lood kunnen nogal uiteenlopend zijn: wel of geen gekleurde glazen, verschillende motieven of vormen en daarnaast natuurlijk de toepassing in de bestaande of nieuw gebouwde woning. Omdat geen huis hetzelfde is, verzorgen onze specialisten een ontwerp en toepassing van glas in lood op maat. Voor een warme uitstraling in uw woning of bedrijfspand neemt u direct contact op met onze glas in lood specialisten.

Contact

Bent u benieuwd naar de diensten een glaszetter in de regio Leiden? Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen of meer advies inwinnen over de reparatie of het vervaardigen van glas in lood? Vul dan ons contactformulier in of bel voor direct contact met een van onze medewerkers 085 - 106 11 26