Glasschade Leiden

Een ongeluk is gauw gebeurd. Een steen door de ruit die een ontsierende ster veroorzaakt of een dichtwaaiende deur die aan gruzelementen is gevallen. Bij glasschade bent u op zoek naar een snelle oplossing, om zo weinig mogelijk last te hebben van tocht, regen en kans op inbraak. Bel nu 085 - 106 11 26 voor de reparatie van al uw schade. Wij zijn snel ter plaatse, zodat uw problemen snel worden verholpen. Effectief en daadkrachtig wanneer u het nodig heeft.

Glasschade verholpen terwijl u wacht

Door onze flexibele 24-uursservice bent u altijd verzekerd van directe hulp bij glasschade wanneer u dat wenst. Onze gediplomeerde en vakkundige glaszetters hebben standaard verschillende soorten glas op de kar, zodat veelal direct het juiste glas geplaatst kan worden in plaats van de gebroken ruit. Mocht onze glaszetter ondanks ons ruime assortiment de glassoort die u nodig heeft niet bij zich hebben, dan plaatsen wij een noodoplossing. Deze noodoplossing voorkomt verdere beschadiging van het interieur van uw huis of verwondingen die kunnen ontstaan door achtergebleven glasscherven. Daarna plaatsen wij zo snel mogelijk een permanente oplossing, waardoor de schade snel verholpen is. In Leiden en omgeving staat onze werkwijze bekend om zijn efficiëntie, doeltreffendheid en snelle maar vakkundige reparatie. Door het ruime assortiment aan glas dat altijd op onze wagen aanwezig is, bent u verzekerd van een oplossing die bij u past.

Contact

Wilt u meer informatie over onze 24-uur service ? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die onze glaszetters te bieden hebben? Of heeft u direct hulp nodig bij glasschade in omgeving van Leiden? Vul dan ons contactformulier in of bel voor direct contact met een van onze medewerkers 085 - 106 11 26. Wij repareren de schade terwijl u wacht.