Isolatieglas Leiden

In deze tijd draait alles om duurzaamheid. Door uw woning of bedrijf beter te isoleren draagt u niet alleen bij aan een beter klimaat, maar kunt u daarnaast zelf fors besparen op de kosten van uw energierekening. En wie wil dat nu niet? Dubbele beglazing isoleert in zowel zomer als winter, zodat er binnen steeds een gerieflijk klimaat blijft bestaan. En hoewel dubbelglas bij aankoop iets duurder is dan enkel glas, verdient deze investering zich in 7-9 jaar terug. Wij zijn de glashandel die gespecialiseerd is in isolatieglas.

Wat vroeger thermopane heette, is nu opgevolgd door een nieuwe generatie isolerend dubbelglas. Waarom een dubbel glas beter isoleert dan enkele beglazing? Dat zit zo: waar bij enkel glas door warmteoverdracht veel energie verloren gaat, is er bij dubbel glas een tweede laag toegevoegd. Tussen deze twee lagen glas kan vervolgens een laag lucht (HR+) of een laag edelgas (HR++) worden ingevoegd. Daardoor is er niet alleen minder warmteverlies, maar werkt dubbelglas ook nog eens geluidswerend, zonwerend en is het veiliger tegen inbraak, want sterker. Genoeg voordelen dus.

Installatie van dubbelglas: de experts in Leiden

Het zetten van isolatieglas is een secuur werk, waarbij vakmanschap onontbeerlijk is. Daarom wilt u natuurlijk de beste glaszetters om zo verzekerd te zijn van de beste technieken en materialen. Bij ons vindt u de experts waar u naar op zoek bent. Wij helpen u graag bij het uitdenken van uw isolatieplannen en staan u in raad en daad terzijde.

Contact

Bent u benieuwd naar onze diensten in Leiden en omgeving? Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen of meer advies inwinnen omtrent het besparen van energie door de toepassing van dubbelglas? Of wilt u graag meer informatie over de verschillende soorten isolatieglas die verkrijgbaar zijn? Vul dan ons contactformulier in of bel voor direct contact met een van onze medewerkers 085 - 106 11 26